Gratis verzending vanaf €35,-

Fysieke winkel in Deventer

100% veilig afrekenen

Ontdek de meest gestelde vragen aan Karesi.

Veelgestelde vragen

Mocht u naar aanleiding van onderstaande punten nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen via mail of telefoon. Wij staan 5 dagen in de week telefonisch via 0570-795 420 ( tussen 10.00 en 17.30) en per email (info@karesi.nl) of WhatsApp voor u klaar.

U plaats eenvoudig de door u gekozen artikelen uw winkelwagen. Wanneer u klaar bent met winkelen, doorloopt u de vervolgstappen. De door u genoteerde gegevens worden zorgvuldig door ons gebruikt voor facturatie en verzending. Controleer daarom altijd nauwkeurig de gegevens en de artikelen die u toevoegt.

  • Via iDEAL

  • Via PAYPAL

  • VVV bonnen kunt u ook verzilveren via onze webshop. 

  • Via KLARNA achteraf betalen. U bestelt uw product en betaald eenvoudig via KLARNA. Vanaf dat moment bent u verantwoordelijk voor de betaling richting KLARNA. Wij verzorgen ondertussen de afhandeling van uw opdracht.

  • Via SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling – sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving – direct kan worden verwerkt.

  • Via Bancontact/Mister Cash Mistercash wordt een steeds populairdere manier van betalen in België. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Als u ook gebruik wit gaan maken van Mistercash kunt u dit aanvragern bij de bank waar u bankiert. U krijgt dan een kaart en een PIN-code. 

  • Via Belfius / KBC wordt een steeds populairdere manier van betalen in België. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. 

  • Via Creditcard (Mastercard, Visa, Maestro) kunt al uw betalingen verrichten tot een maximum van € 1000.-. Wij hebben dit limiet ingevoerd om de kans op frauduleuze transacties zoveel mogelijk te beperken. Bovendien zorgt dit ervoor dat de transactiekosten niet al te hoog oplopen.

  • Vooraf overmaken op het bankrekeningnummer 61 19 09 634 (IBAN: NL81ABNA0611909634) t.n.v. Holland Merchandise Agencies te Apeldoorn, onder vermelding van uw bestelnummer. Let wel op, het kan 2-5 werkdagen duren voordat uw betaling binnen is. Uw bestelling is pas definitief als de bijbehorende betaling MET vermelding van bestelnummer op onze rekening hebben ontvangen. Betalingen zonder enig vermelding van ordernummer worden niet in behandeling genomen. De bestelling vervalt 7 dagen na bestellen automatisch mits wij geen betaling hebben ontvangen. Zodra de bestelling vervalt, laten wij dit per email weten. Wenst u alsnog te bestellen, dan dient u dit opnieuw te doen via onze webshop.

  • Via Rembours (let op: extra kosten zijn €10.- per bestelling). U betaalt aan de deur aan de postbode of koerier. Let wel op! U dient contant en gepast te betalen! U dient zelf zorg te dragen voor voldoende (wissel)geld.

U ontvangt te allen tijde een bevestiging per mail. Hierbij wordt het emailadres gebruikt dat u hebt opgegeven bij het bestellen. Ontvangt u binnen 24 uur geen bevestiging, neemt u dan aub contact met ons op. Daarnaast is het raadzaam om uw spambox ook te controleren alvorens u contact met ons opneemt.

Voor het verzenden van de bestellingen brengen we € 4,95 per bestelling verzendkosten in rekening binnen Nederland. Bij een bestelling van € 35,00 of meer rekenen we geen verzendkosten. Leveringen naar Belgie worden belast met € 15.- en franco vanaf € 100.- .Al onze bestellingen worden netjes per pakketdienst of koerier geleverd. Zodra de bestelling is verzonden ontvangt u een track and trace per mail. Uiteraard kunnen wij uw bestelling ook versturen naar landen buiten de Benelux. Hiervoor dient u contact met ons op te nemen voor de verdere afwikkeling en afwijkende verzendkosten. De kosten voor het retour sturen van bestellingen zijn geheel voor de rekening van de koper.

Bent u niet thuis of niet in de gelegenheid om uw bestelling in ontvangst te nemen. Of gaat het gewoon om een verassing die nog even geheim moet blijven? Dan kunt u uw bestelling laten bezorgen in onze winkel. Zodra de bestelling klaar ligt bij ons, sturen we u een mail. De bestelling ligt dan direct voor u klaar en u kunt de bestelling tijdens openingstijden samen met een geldig legitimatiebewijs en copy van de bevestiging/factuur ophalen in onze winkel. Zonder deze documenten geven wij geen bestellingen mee. Afhalen in de winkel is uiteraard kostenloos. Mits u een levering in de winkel wenst, vult u dan het adres van de winkel in als afleveradres. Adres is: Karesi Juwelier AFHAAL, Broederenstraat 41, 7411 LB Deventer

Wij streven ernaar dat alle artikelen in onze webshop uiteraard ook fysiek leverbaar zijn. Toch kan het kan voorkomen dat artikelen (tijdelijk of definitief) niet beschikbaar zijn door tussentijdse verkoop, wijzigingen in het assortiment of kwaliteitsproblemen. In dat geval nemen we binnen 24 uur contact met u op voor een passende oplossing. Aan voorraden en beschikbaarheid van artikelen in de fysieke winkel of onze magazijnen kunnen geen verdere rechten worden ontleend. Deze kunnen verschillend zijn van elkaar.

Ons streven is om binnen 24 uur (op werkdagen) nadat we de bestelling en betaling compleet binnen hebben, de goederen gereed te maken voor verzending. Uiteraard kan het voorkomen dat sommige artikelen uitverkocht of bijbesteld of op maat  gemaakt dienen te worden.

Onze ‘Bestsellers’ worden binnen 24 uur op werkdagen verzonden. Alle andere artikelen worden binnen 2-5 werkdagen na bestellen verzonden. Voor artikelen die speciaal voor u worden gemaakt (o.a. naamkettingen en fotogeschenken) is de levertijd ca. 5 tot 10 werkdagen na ontvangst bestelling en bruikbaar artwork. Na verzending kan het nog 1 tot 3 werkdagen duren voordat de bestelling in huis is. Afwijkende lever afspraken zijn na verzending te maken met de vervoerder (mits optie beschikbaar).  We zijn verplicht ons te houden aan de routing van de koeriers en kunnen daar geen uitzonderingen in beloven of toezeggen.
Het kan ook voorkomen dat uw bestellingen uit diverse artikelen bestaat en deze niet vanuit 1 locatie verzonden kunnen worden i.v.m. beschikbaarheid. In dat geval kan het gebeuren dat de zending niet in 1 keer wordt afgeleverd. Het kan dus zijn dat u meerdere pakketjes zult ontvangen.

Wij doen ons uiterste best om u tevreden te stellen met onze producten en diensten. Elke bestelling wordt met de nodige nauwkeurigheid en aandacht afgewerkt. Wij proberen artikelen altijd zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven en te visualiseren. Toch kan het helaas gebeuren dat dingen onverhoopt niet helemaal gaan zoals u wenst. U bestelt net het verkeerde artikel, de verkeerde maat of de verkeerde kleur.
Mocht u desondanks het door u bestelde artikel willen ruilen dan kan dat binnen 14 dagen na aankoop. U kunt hier contact met ons over opnemen en wij helpen u graag verder voor de juiste afhandeling. Vermeld altijd uw ordernummer en het artikel waar het om gaat. Naar aanleiding hiervan zullen wij eerst beoordelen of het om ‘ruilen’ of ‘retour’ gaat. Bij het ruilen is het handig om vooraf even contact te hebben wat verdere mogelijkheden zijn. Soms kan er sprake zijn van een meerprijs of aanpassing van het artikel qua maat. In overleg zorgen wij samen voor de juiste afhandeling.

U mag standaard artikelen zonder opgave van reden, ongebruikt, inclusief alle labels en originele verpakking binnen 14 dagen retour sturen naar ons adres: Karesi Juwelier, Broederenstraat 41, 7411 LB Deventer. Bij gebruikssporen of schade aan artikelen en onvolledig retour gestuurde artikelen zullen wij niet behandelen als retour. Ook artikelen die speciaal voor u zijn gemaakt kunnen buiten fabricage, spel of zetfouten niet retour worden gestuurd.

Wij adviseren retourzendingen altijd met track and trace te versturen naar ons. Klant is zelf verantwoordelijk voor het compleet en veilig aankomen van de goederen. U kunt voor het retour sturen eenvoudig gebruik maken van onze retour service via MyParcel. Hier kunnen kosten voor in rekening gebracht worden. De kosten voor het retour sturen zijn voor de verzender.

De kosten en verantwoordelijkheid van retouren liggen geheel bij de klant. Wilt u het artikel ruilen voor een andere kleur / maat, dan sturen we u met plezier het nieuwe artikel toe. Ruil en retour artikelen worden altijd gecontroleerd door ons magazijn. Het artikel dient ongebruikt en/of onbeschadigd in originele verpakking retour te worden gestuurd. Mits wij bij nader controle constateren dat artikelen gebruikt en/of beschadigd zijn door uw gebruik en hiermee niet voldoen aan deze regel of wij vermoeden dat er misbruik wordt gemaakt van onze coulance, zult u geen recht op ruilen of geld retour hebben.
Eventuele meerprijzen die ontstaan door bijvoorbeeld een andere kleur / maat of uitvoering dienen vooraf voldaan te worden, nadat wij het artikel geschikt hebben bevonden voor ruilen. Daarna sturen wij u het nieuwe artikel toe.Mocht u desondanks het door u bestelde artikel willen ruilen dan kan dat binnen 14 dagen na aankoop. Hiervoor hebben wij wel een procedure opgesteld waar we ons aan dienen te houden. U dient eerst contact met ons op te nemen per email met een omschrijving. Hierbij vermeld u te allen tijde uw ordernummer en het artikel waar het om gaat. Naar aanleiding hiervan zullen wij eerst beoordelen of het om ‘ruilen’ of ‘retour’ gaat.
Mits u uw artikel mag ruilen, sturen wij u per email een retour/ruil formulier toe. Deze dient compleet ingevuld, samen met het artikel, retour te worden gestuurd.

Mits artikelen niet voldoen aan de beschrijvingen, specificaties of spullen worden manco (beschadigd of incompleet) aangeleverd, dan heeft u niet alleen recht op kosteloos een nieuw artikel maar ook recht op eventueel geld retour. In overleg sturen wij kosteloos een nieuw artikel of we maken het geld binnen 14 dagen weer over aan u. 14 dagen gaan pas in zodra het artikel retour is ontvangen door ons magazijn. Let op! Eventuele manco’s dient u schriftelijk met (het liefst) een afbeelding binnen 24 uur na ontvangst te melden! Wij hebben het recht eventuele manco’s die gemeld zijn buiten deze termijn te weigeren.

Artikelen die speciaal voor u op bestelling zijn gemaakt (gravure of maatwerk) kunnen niet geruild of retour worden gestuurd. Fabricagefouten, spel of zetfouten vallen hier uiteraard niet onder. Fouten worden zo snel mogelijk en indien mogelijk gecorrigeerd of in overleg gecompenseerd.

Eventuele manco’s dienen binnen 24 uur na levering per mail met onderbouwing van duidelijke foto’s gemeld te worden! 

HorlogesEnSieraden.com

Horlogesensieraden.com is onderdeel van Karesi (een juwelier uit Deventer) met een zeer ruim assortiment aan gouden en zilveren sieraden, premium horloges, trouwringen en luxe geschenken.

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo t/m Ma: Gesloten

Contact

Broederenstraat 41
7411 LB Deventer

E: info@horlogesensieraden.com
T: 0570 – 795 420

KvK: 53520181
Btw: NL001379390B11

© HorlogesEnSieraden.com — Juwelier uit Deventer