Gratis verzending vanaf €35,-

Fysieke winkel in Deventer

100% veilig afrekenen

Bij ons kunt u terecht voor meer dan 250+ modellen aan trouwringen.

Trouwringen

Gaat u binnenkort trouwen of u wilt gaan verloven of gewoon simpel uw vriendschap bevestigen. Dan kunt u bij ons terecht voor meer dan 250 verschillende modellen ringen. Wij werken met enkele top merken die staan voor een zeer hoogwaardige productie en kwaliteit.
Al onze ringen worden speciaal voor u op bestelling geproduceerd. Dit betekent dat u verzekerd bent van topkwaliteit ringen, geproduceerd in een van de modernste fabrieken van Europa.

Wij kiezen er bewust voor om trouwringen niet online te verkopen. We willen graag samen met u de modellen van dichtbij bekijken en u persoonlijk adviseren over de mogelijkheden. Zo kunnen we ter plaatse uw maat opnemen en eventuele aanvullende wensen bespreken. Wilt u bijvoorbeeld witgoud in plaats van geel goud of wilt u uw ringen 18 karaats in plaats van 14. Een steentje erbij of juist helemaal geen stenen? Het is allemaal mogelijk. Wij helpen u graag. Om het nog persoonlijker te maken, leveren wij de goudenringen altijd met een gratis gravure van naam en eventueel datum. De gemiddelde levertijd bedraagt tussen 2-3 weken maximaal na ontvangst aanbetaling. Moet het sneller, dan kunnen we uiteraard in overleg met de productie een expresse service bespreken.

U kunt met of zonder afspraak langskomen, wij maken graag tijd voor u. Wilt u een afspraak maken, bel of vul ons contactformulier in.

HorlogesEnSieraden.com

Horlogesensieraden.com is onderdeel van Karesi (een juwelier uit Deventer) met een zeer ruim assortiment aan gouden en zilveren sieraden, premium horloges, trouwringen en luxe geschenken.

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo t/m Ma: Gesloten

Contact

Broederenstraat 41
7411 LB Deventer

E: info@horlogesensieraden.com
T: 0570 – 795 420

KvK: 53520181
Btw: NL001379390B11

© HorlogesEnSieraden.com — Juwelier uit Deventer