Gratis verzending vanaf €35,-

Fysieke winkel in Deventer

100% veilig afrekenen

Bij ons kunt u terecht voor meer dan 250+ modellen aan trouwringen.

Trouwringen

Gaat u binnenkort trouwen of een geregistreerd partnerschap aan of wilt u een symbool voor uw vriendschap. Dan kunt u bij ons terecht voor meer dan 250 verschillende modellen ringen. Wij werken met enkele top merken die staan voor een zeer hoogwaardige productie en kwaliteit.
Al onze relatieringen worden speciaal voor u op bestelling geproduceerd. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van topkwaliteit ringen, geproduceerd in een van de modernste ateliers van Europa. Grootste deel van onze collectie hebben we ter bezichtiging in onze winkel. Hier kunt u deze ringen komen bezichtigen en proberen. 

U kunt bij ons zonder afspraak langskomen om onze collectie en de verschillende mogelijkheden door te nemen. We hechten veel waarde aan een persoonlijk gesprek en het advies hierbij naar de diverse mogelijkheden.  Zo kunnen we ter plaatse uw maat opnemen en eventuele aanvullende wensen bespreken. Wilt u bijvoorbeeld witgoud in plaats van geel goud of wilt u uw ringen 18 karaat in plaats van 14. Een steentje erbij of juist helemaal geen stenen? Het is allemaal mogelijk. Wij helpen u graag. Om het nog persoonlijker te maken, leveren wij de gouden ringen altijd met een gratis gravure van naam en eventueel datum. De gemiddelde levertijd bedraagt tussen 2-3 weken maximaal na ontvangst aanbetaling. Moet het sneller, dan kunnen we uiteraard in overleg met de productie een expresse service bespreken.

We begrijpen dat niet iedereen altijd even gecharmeerd is van goud. Daarom hebben we online en in onze winkel een selectie voor u gemaakt van zeer betaalbare en snel te leveren ringen. Deze speciale selectie bevat zilveren en titanium ringen. Deze collectie kunt u eenvoudig online en in de winkel bekijken en bestellen via deze link. 

U kunt 5 dagen in de week met of zonder afspraak langskomen, wij maken graag tijd voor u.

 Wilt u toch een afspraak maken, bel of vul ons contactformulier in.

HorlogesEnSieraden.com

Horlogesensieraden.com is onderdeel van Karesi (een juwelier uit Deventer) met een zeer ruim assortiment aan gouden en zilveren sieraden, premium horloges, trouwringen en luxe geschenken.

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo t/m Ma: Gesloten

Contact

Broederenstraat 41
7411 LB Deventer

E: info@horlogesensieraden.com
T: 0570 – 795 420

KvK: 53520181
Btw: NL001379390B11

© HorlogesEnSieraden.com — Juwelier uit Deventer