Gratis verzending vanaf €35,-

Fysieke winkel in Deventer

100% veilig afrekenen

Wij werken samen met vakkundige opgeleide goudsmeden om reparaties en onderhoud op een juiste wijze uit te laten voeren.

Reparatie & onderhoud

Algemene reparatie

Zonde dat u uw sieraden niet meer draagt omdat ze kapot zijn of niet meer passen bijvoorbeeld. Vaak kunnen deze kleine problemen opgelost worden door een kleine ingreep van onze vakmensen. Wij werken samen met een zeer ervaren en gepassioneerde technische goudsmid. Onze goudsmid voert uw opdrachten met zeer veel zorg en passie uit. Kleine reparaties zoals, ringen vergroten/verkleinen, solderen, polijsten, stenen zetten, graveren enz. Het kan allemaal!

Reparatie en onderhoud sieraden

Wij werken samen met vakkundige opgeleide goudsmeden om eventuele reparaties en onderhoud op een juiste wijze uit te laten voeren. In overleg nemen wij uw sieraden in en zorgen wij dat de overeengekomen reparaties en/of onderhoud uitgevoerd wordt. Alle reparaties en onderhoud op uw horloges tot € 50.-  en op uw sieraden tot € 37,50 worden uitgevoerd zonder extra overleg. Uiteraard proberen we vooraf wel een gerichte prijsopgave te doen. Zodra de kosten hoger uitvallen, nemen we contact op om te overleggen. Zodra u toestemming geeft gaan we verder met de reparatie of het onderhoud. Indien u geen akkoord geeft op een opdracht komt deze uiteraard gewoon weer retour. Retouren waar we geen akkoord op hebben ontvangen belasten wij met € 25.- administratie, half uur arbeid, verzend en verwerkingskosten.

De gemiddelde doorlooptijd van een reparatie / onderhoud van sieraden kan varieren tussen 1-3 weken en voor horloges kan dit 3-6 weken zijn. Dit in verband met eventueel te bestellen speciale onderdelen en de beschikbaarheid hiervan. Daarnaast proberen wij in het kader van het MVO zoveel mogelijk gecombineerd te verzenden en retour te ontvangen.

Algemene onderhoud

Wilt u lange tijd plezier hebben van uw sieraden? Dan adviseren wij u om uw sieraden tijdig te reinigen of te poetsen. Wij raden het te allen tijde af om bijvoorbeeld te slapen of te sporten met sieraden. Dit kan u letsels aanbrengen of u beschadigd onnodig uw sieraden. Daarom is het verstandig om zuinig te zijn op uw sieraden. Wij raden het daarom ook ten strengste af om sieraden te reinigen met spullen die daar niet voor bestemd zijn. Dit kan uw sieraden blijvend beschadigen en dat is uiteraard zonde.

Wij hebben in onze winkel een uitgebreid assortiment met reinigingsmiddelen en poetsdoeken. U kunt direct de werking zien en ervaren hoe belangrijk dit is. Wij demonstreren geheel vrijblijvend en geven advies over welk middel u het best kunt gebruiken.

Batterij en horlogeservice

Batterijtje van uw horloge leeg? Loopt u gerust even binnen. Wij verwisselen, mits het werk dat toelaat, direct uw batterijtje zodat u weer snel bij de tijd bent. Wij hebben alle gangbare horloge batterijen en maten op voorraad. Naast het vervangen van het batterijtje checken we ook de sluitring van het horloge en uw band. Is deze toe aan vervanging, dan vervangen we dit ook in overleg.

Daarnaast werken wij samen met vakkundige opgeleide horlogemakers om eventuele reparaties en onderhoud op een juiste wijze uit te laten voeren. In overleg nemen wij uw horloge in en zorgen wij er voor dat uw horloge wordt nagekeken. Alle reparaties en onderhoud tot € 50.- worden uitgevoerd. Uiteraard proberen we vooraf wel een gerichte prijsopgave te doen. Zodra de kosten hoger uitvallen, nemen we contact op om te overleggen. Zodra u toestemming geeft gaan we verder met reparatie of onderhoud. Indien u geen akkoord geeft op een opdracht komt deze uiteraard gewoon weer retour. Retouren belasten wij met € 17,50 administratie, verzend en verwerkingskosten.

De gemiddelde doorlooptijd van een reparatie / onderhoud van een horloge kan varieren tussen 3-6 weken. Dit in verband met eventueel te bestellen speciale onderdelen en de beschikbaarheid hiervan. Daarnaast proberen wij in het kader van het MVO zoveel mogelijk gecombineerd te verzenden en retour te ontvangen.

HorlogesEnSieraden.com

Horlogesensieraden.com is onderdeel van Karesi (een juwelier uit Deventer) met een zeer ruim assortiment aan gouden en zilveren sieraden, premium horloges, trouwringen en luxe geschenken.

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo t/m Ma: Gesloten

Contact

Broederenstraat 41
7411 LB Deventer

E: info@horlogesensieraden.com
T: 0570 – 795 420

KvK: 53520181
Btw: NL001379390B11

© HorlogesEnSieraden.com — Juwelier uit Deventer