Gratis verzending vanaf €35,-

Fysieke winkel in Deventer

100% veilig afrekenen

Betrouwbare juwelier en al jarenlang een begrip in Deventer, met een breed assortiment aan sieraden. Wij zijn Karesi.

Over Karesi Juwelier uit Deventer

Op 3 januari 2014 heeft Karesi Juwelier zijn deuren in Deventer geopend voor een breed publiek. Vanuit de familie al meer dan 20 jaar bekend met het vak en de passie voor sieraden en horloges. In een klein monumentaal pand aan de Broederenstraat 41 in Deventer zijn we begonnen met een klein en bescheiden assortiment. Van ouds her is de Broederenstraat in Deventer bekend met diverse specialisten op het gebied van mode en is het een straat met een prachtige uitstraling en flair.

Ons assortiment stellen we zelf samen en dat doen we door heel goed te luisteren naar de behoeften, wensen en eisen van onze klanten. We houden het graag simpel en eenvoudig voor onze klanten en proberen kwaliteit betaalbaar te maken.

Wij weten heel goed dat sieraden en horloges vaak weloverwogen en geen dagelijkse aankopen zijn. Daarom is het uiterst belangrijk dat u de volledige aandacht en het juiste advies krijgt. Ons streven is dan ook om de tijd te nemen voor onze klanten en te proberen om samen tot een goed resultaat te komen. Voor ons is het uiterst belangrijk dat u met een goed gevoel de winkel verlaat en lange tijd veel plezier van uw aankopen zult hebben. Service met een grote “S” dat is waar we voor staan. Naast verkoop van sieraden en horloges kunt u bij ons ook terecht voor de reparatie en onderhoud van uw sieraden. Hierbij werken we met zeer vakkundige goud en zilversmeden die uw bezittingen met veel passie repareren.

Wij hebben ons gevestigd in het centrum van Deventer en hebben onze winkel fris, helder en eenvoudig ingericht. Hiermee proberen een vriendelijke maar vooral ongedwongen sfeer creëren. We zijn 5 dagen in de week geopend. Wilt u buiten de openingstijden winkelen, ook dat kan! Daarnaast kunt u eenvoudig via onze webshop ieder gewenst moment uw bestelling plaatsen. Onze webshop telt ongeveer 3000 verschillende artikelen. 

Heeft u vragen dan kunt u ons eenvoudig bereiken via telefoon, mail of Whatsapp. We staan klaar voor u.

HorlogesEnSieraden.com

Horlogesensieraden.com is onderdeel van Karesi (een juwelier uit Deventer) met een zeer ruim assortiment aan gouden en zilveren sieraden, premium horloges, trouwringen en luxe geschenken.

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo t/m Ma: Gesloten

Contact

Broederenstraat 41
7411 LB Deventer

E: info@horlogesensieraden.com
T: 0570 – 795 420

KvK: 53520181
Btw: NL001379390B11

© HorlogesEnSieraden.com — Juwelier uit Deventer