Gratis verzending vanaf €35,-

Fysieke winkel in Deventer

100% veilig afrekenen

Laat kosteloos en geheel vrijblijvend uw sieraden taxeren bij Karesi.

Inkoop

U zult ze vast ook wel hebben. Sieraden die u niet meer draagt of een bakje met kapotte sieraden waarvan u weet dat u ze niet zult laten repareren. Bij ons kunt u geheel vrijblijvend en geheel kosteloos uw sieraden laten taxeren. Wij doen dit op basis van de actuele goudkoers. Nadat we de spullen netjes gewogen en getaxeerd hebben doen we u geheel vrijblijvend een aanbieding.

Vindt u ons aanbod tegenvallen of wilt u thuis nog even overleggen dan is dit absoluut geen probleem. Het zijn tenslotte uw spullen. Daarnaast blijft onze aanbieding de hele dag geldig. Komt u op een andere dag terug, dan zijn we genoodzaakt om een nieuwe calculatie te doen o.b.v. de recente goudkoers. Accepteert u ons aanbod, dan testen we de spullen nog even voor de zekerheid op goudgehalte op echtheid. Voordat we overgaan tot betaling, vragen we nog om een geldig legitimatiebewijs. Hierna kunnen we overgaan op betaling van het overeengekomen bedrag. U kunt het bedrag contant ontvangen of u kunt het bedrag gebruiken bij een volgende aankoop als aantrekkelijke korting.

Let op! Wij doen telefonisch of per mail geen taxaties! Daarnaast kopen wij niet in zonder geldig legitimatiebewijs of van minderjarigen. Al onze aankopen worden geregistreerd in het Opkopersregister van de politie.

Om uw kostbaarheden traceerbaar te maken, adviseren wij u te allen tijde uw kostbaarheden te registreren via bijvoorbeeld: www.stopheling.nl 

Benieuwd naar de actuele goudprijs in euro’s?

HorlogesEnSieraden.com

Horlogesensieraden.com is onderdeel van Karesi (een juwelier uit Deventer) met een zeer ruim assortiment aan gouden en zilveren sieraden, premium horloges, trouwringen en luxe geschenken.

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo t/m Ma: Gesloten

Contact

Broederenstraat 41
7411 LB Deventer

E: info@horlogesensieraden.com
T: 0570 – 795 420

KvK: 53520181
Btw: NL001379390B11

© HorlogesEnSieraden.com — Juwelier uit Deventer