Gratis verzending vanaf €35,-

Fysieke winkel in Deventer

100% veilig afrekenen

Stap voor stap doorgroeien naar een grotere diamant!

Het Groeibriljant concept

GROEIBRILJANT CONCEPT BY KARESI JUWELIER
Diamanten kunnen uiteraard van zichzelf niet groeien. Hier bestaat nog wel eens verwarring over. Wat wel kan is dat u uw sieraad kunt inruilen voor een sieraad met grotere of meerdere diamant(en). Wij werken met het gerenommeerd merk Briljant. Alle sieraden uit deze collectie worden op ambachtelijke wijze vervaardigd in eigen atelier. Zo kunnen wij u garanderen dat u altijd het beste producten met de meeste aandacht ontvangt.

Bij Briljant bent u aan het juiste adres voor sieraden met briljant geslepen diamant!

 

De Briljant collecties worden in de ateliers van Briljant vervaardigd door de meest vakbekwame ontwerpers, diamantzetters en goudsmeden. Zij creëren de meest stijlvolle sieraden van goud en diamant. Voortdurend zijn ze op de meest innovatieve manieren bezig met de ontwikkeling van nieuwe sieraden.

 

Bezoek gerust eens de webshop van Briljant en laat u inspireren door de collecties!

Hieronder vindt u uitleg over de wijze waarop we werken en hoe u gebruik kunt maken van ons groeibriljant concept.

Wat houdt het in?
Eigenlijk heel simpel. U ruilt uw bestaande sieraad met diamant in voor een nieuwe sieraad met diamant uit onze Briljant Groeibriljant collectie. Zo kunt u stap voor stap doorgroeien naar een grotere diamant.

Wanneer kan ik inruilen?
De inruil kan uitsluitend plaatsvinden bij de aankoop van een nieuwe sieraad uit de collectie van Briljant. Onze collectie met overleg van het originele certificaat van het in te ruilen sieraad. In een aantal gevallen kunnen groeibriljant sieraden van een andere fabrikant ook ingeruild worden onder dezelfde voorwaarden. Het in te ruilen sieraad moet briljant geslepen diamanten hebben in ofwel TW/VSI kwaliteit ofwel de W-Si kwaliteit. Andere kwaliteiten worden wel geaccepteerd, maar moeten eerst ter beoordeling worden aangeboden aan onze producent. 

Welke kwaliteit?
Alle sieraden uit de diamant collectie worden vervaardigd in Nederland en voldoen aan alle eisen die gesteld zijn aan de verkoop van goud en diamant. De sieraden worden standaard geproduceerd van 14 karaat wit, geel of rosegoud. De sieraden zijn allen gekeurd op de wettelijk erkende gehaltes. De geleverde diamanten zijn allemaal briljant geslepen en voldoen aan de TW/VSI of de W-Si kwaliteit. Uiteraard worden ze geleverd met eigen certificaat.

Wat is de waarde van mijn Briljant sieraad bij inruil?

Bij inruil van Briljant sieraden (Groeibriljant en Memoria) met certificaat taxeren kunnen binnen 2 jaar na aankoop onder de volgende condities worden ingeruild:

1. Inruil kan uitsluitend plaatsvinden bij de aanschaf van een nieuw BRILJANT Groeibriljant of BRILJANT Memoria sieraad met overleg van het originele  BRILJANT certificaat. 

2. Bij inruil is een groeibedrag ten opzichte van de dagwaarde van het in te ruilen sieraad noodzakelijk als volgt:

Dagwaarde (door ons getaxeerd)  Aankoop bedrag nieuwe sieraad
tot € 1250.  + 50%
€ 1251.- tot  € 2500.-  + 40%
 + € 2500.-  + 30%

3. Bij inruil van een BRILJANT groeibriljant of Memoria sierraad crediteert de juwelier de volle dagwaarde aan de consument mits:

– De in te ruilen briljanten onbeschadigd zijn.

– Het originele certificaat aanwezig is (anders -15%)

– Het een solitair sieraad is (anders -15%)

4. Kleurstenen worden niet meegenomen in het inruilbedrag.

5. Ringen met certificaat van een ander merk dienen minimaal 75% te groeien in plaats van 50%.

6. Ringen zonder certificaat en van een ander merk dienen minimaal 75% te groeien, na aftrek van 15% op de dagwaarde.

7. In geval van onverhoopte beschadigingen van de gezette briljant(en) bepalen wij in samenspraak met ons atelier de inruilwaarde.

8. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van onjuiste invulling, dan wel misbruik van het Briljant of ander certificaat.

9. Karesi Juwelier behoudt zich altijd het recht voor een inruiltransactie te weigeren.

Wilt u online bestellen en inruilen?

Ook geen probleem! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en we informeren u graag verder. Indien we tot een overeenkomst komen kunt U kunt uw sieraad met certificaat verzenden naar:

Karesi Juwelier
Broederenstraat 41
7411 LB DEVENTER

U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de verzending en de levering bij ons. Wij adviseren u altijd in overleg met ons te versturen, dit per koerier en/ of aangetekend. Na ontvangst nemen wij contact met u op om de taxatiewaarde voor een nieuwe ring definitief te bepalen. In sommige gevallen kan het voorkomen dat we de sieraad doorsturen naar onze fabrikant voor taxatie.

Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Nieuwsgierig naar onze modellen? Neem hier gerust een kijkje in ons assortiment.

HorlogesEnSieraden.com

Horlogesensieraden.com is onderdeel van Karesi (een juwelier uit Deventer) met een zeer ruim assortiment aan gouden en zilveren sieraden, premium horloges, trouwringen en luxe geschenken.

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo t/m Ma: Gesloten

Contact

Broederenstraat 41
7411 LB Deventer

E: info@horlogesensieraden.com
T: 0570 – 795 420

KvK: 53520181
Btw: NL001379390B11

© HorlogesEnSieraden.com — Juwelier uit Deventer