Gratis verzending vanaf €35,-

Fysieke winkel in Deventer

100% veilig afrekenen

Wij zetten met of zonder afspraak snel en pijnloos een gaatje.

Gaatjes zetten

Let op! Momenteel zetten we tijdelijk geen gaatjes. 

Dit omdat wij er niet van overtuigd zijn u en onszelf goed te kunnen beschermen tegen eventuele besmettingen met het corona virus. Zodra er weer mogelijkheden zijn, zullen we dit via deze pagina weer kenbaar maken. Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip!

Winkeliers die alleen gaatjes in de oorlellen maken, vallen niet onder de vergunningsplicht. Wij zetten met of zonder afspraak snel en pijnloos een gaatje.

Pijnloos gaatjes maken:
Doordat er niet “geschoten” wordt, is er geen beschadiging aan de huid. De huid gaat gewoon uiteen als de stift van de oorbel gezet wordt; hierdoor is er geen weefsel beschadiging. Kinderen verwachten een “knal”, doordat de ouders nog het pistooltje van vroeger kennen. Deze knal blijft uit, omdat er niet “geschoten” wordt, de oorbel wordt gezet.
Dunnere stift; bij de “schiet”-pistolen moet de sluiting na het schieten “opgevangen” worden; vandaar dat men een dikke stift gebruikt, die voorkomt dat de sluiting tegen de achterkant van het oor aankomt. Het systeem waar we mee werken wordt er niet geschoten, maar gezet. daardoor kan men een mooie dunne stift gebruiken.

Elke oorbel zit apart verpakt in een steriele verwisselbare cartridge. Zowel steker als sluiting zijn voor gesteriliseerd en voorgeladen. De cartridges zijn per paar verpakt voor gebruiksgemak, maar kunnen per stuk gebruikt worden zonder de steriliteit van de ongebruikte cartridge aan te tasten. De steker is zichtbaar binnenin de verpakking voor eenvoudige identificatie. Geen richten meer; met alle verkrijgbare systemen op de markt, moet gericht worden; na het zetten van het puntje op het oor of neus, richt men en “schiet” men de oorbel op goed geluk. beweegt de klant dan heeft men pech; de oorbel zit op de verkeerde plaats.
Bij System75tm is dit onmogelijk; men zet eenvoudig de stift tegen het puntje en zet dan pijnloos, zonder knal, de oorbel. hierdoor is het perfect mogelijk met 2 personen tegelijk gaatjes te maken. Ideaal voor kinderen! De oorbel is zichtbaar tijdens het maken van het gaatje voor precieze positionering . De cartridge is ontworpen om de sluiting automatisch op de steker te positioneren voor een optimale afstand, er voor zorgend dat er voldoende ruimte aan zowel de voor als aan de achterzijde van het oor is. Deze ruimte is essentieel voor de reiniging en genezing van oor. Het unieke design van de steker zorgt ervoor dat de sluiting perfect bevestigt wordt, waardoor de winkelier niet handmatig de sluiting moet bevestigen na het maken van het gaatje.

HorlogesEnSieraden.com

Horlogesensieraden.com is onderdeel van Karesi (een juwelier uit Deventer) met een zeer ruim assortiment aan gouden en zilveren sieraden, premium horloges, trouwringen en luxe geschenken.

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo t/m Ma: Gesloten

Contact

Broederenstraat 41
7411 LB Deventer

E: info@horlogesensieraden.com
T: 0570 – 795 420

KvK: 53520181
Btw: NL001379390B11

© HorlogesEnSieraden.com — Juwelier uit Deventer