Gratis verzending vanaf €35,-

Fysieke winkel in Deventer

100% veilig afrekenen

Lees op deze pagina onze COVID-19 maatregelen.

COVID-19 maatregelen

Het coronavirus heeft momenteel een grote impact op bijna iedereen in de wereld. De overheid heeft maatregelen genomen om de verdere verspreiding te beperken. Wij volgen deze adviezen en maatregelen nauw. U bent van ons inmiddels altijd een stukje persoonlijke aandacht gewend. Wij willen dit ook zo goed mogelijk blijven doen en de Service met een grote ‘S’ richting u niet ten koste laten gaan van deze situatie. Echter zijn we in deze periode wel genoodzaakt om een aantal belangrijke maatregelen en aanpassingen te doen. Dit om u, maar ook om onszelf te extra te beschermen.

Vanaf 3 maart 2021 kunt u op afspraak winkelen. U kunt via onze website een afspraak plannen voor uw bezoek.

Om het in onze winkel zo veilig en toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen vragen we uw aandacht voor de volgende punten:  

 1. We schudden geen handen en vermijden verdere lichamelijk contact. 
 2. Artikelen passen en proberen mag uitsluitend nadat u uw handen hebt gereinigd met de beschikbare reinigingsmiddelen in de winkel.
 3. Winkelen doen we voorlopig met maximaal 2 personen in de winkel. Indien er al 2 mensen in de winkel aanwezig zijn, dan vragen we u om even buiten te wachten of op een ander tijdstip weer terug te komen.  
 4. We vragen u om thuis te blijven als u de bekende symptomen heeft zoals omschreven wordt door het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19  
  We helpen u dan graag een andere keer weer verder! 
 5. Er is voldoende desinfectiemiddel en papieren zakdoekjes aanwezig in de winkel voor u. Maak daar a.u.b. gebruik van bij het binnenkomen en eventueel verlaten van de winkel. 
 6. We hebben markering op de vloer aangebracht waarmee we de geadviseerde 1,5 m. afstand kunnen houden van elkaar. Neem dit a.u.b. in acht. 
 7. We hebben extra spatschermen aangebracht om zoveel mogelijk direct contact te vermijden. De aankomende periode zullen we ook zo veel mogelijk afstand houden doormiddel achter deze schermen te blijven werken. 
 8. U kunt pinnen en contant betalen. Bij contant betalen vragen we u het geldbakje op de toonbank te gebruiken. De pinterminal zal regelmatig worden gedesinfecteerd. 
 9. Daar waar nodig gebruiken we handschoenen bij het verwisselen van bijvoorbeeld batterijen. 
 10. We hebben een luchtreiniger in de winkel geplaatst die de lucht reinigt en zorgt voor extra schone en vers lucht in de winkel. 
 11. Kijk rustig rond, laat ons weten wat u van dichtbij wilt zien of passen, wij pakken het erbij en helpen u dan graag verder achter het scherm.

Belangrijkste is dat we aan elkaar denken. Alleen samen komen we deze lastige periode door. Wij zullen er in iedergeval alles aan doen om u zo goed mogelijk te beschermen.

Mocht u aanvullend hieraan nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

HorlogesEnSieraden.com

Horlogesensieraden.com is onderdeel van Karesi (een juwelier uit Deventer) met een zeer ruim assortiment aan gouden en zilveren sieraden, premium horloges, trouwringen en luxe geschenken.

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo t/m Ma: Gesloten

Contact

Broederenstraat 41
7411 LB Deventer

E: info@horlogesensieraden.com
T: 0570 – 795 420

KvK: 53520181
Btw: NL001379390B11

© HorlogesEnSieraden.com — Juwelier uit Deventer