Gratis verzending vanaf €35,-

Fysieke winkel in Deventer

100% veilig afrekenen

“INSPIRED BY SCANDINAVIA” Danish Design horloges nu bij Karesi Juwelier

Geen categorie

since 1988

Het verhaal is uniek, net als het jouwe. En we zijn blij dat je tijd voor ons neemt. We houden ervan om onszelf uit te drukken in vrijheid, we koesteren zuiverheid en natuur, we hechten veel waarde aan harmonie en design. De plek waar dit allemaal samenkomt? Scandinavië.

Danish Design werd gelanceerd in 1988 en bestaat dus al een tijdje, maar de tijd heeft niet stilgestaan; net als u hebben we unieke hoofdstukken in het leven meegemaakt en afgesloten, waarna we nieuwe zijn begonnen. We hebben onze Harmonie in natuur en design gevonden; we hebben ons laten inspireren om beter te worden, duurzaam te zijn en er voor je te zijn wanneer je ons zoekt.

 

“We weten wat het meest belangrijk voor u is en waar u werkelijk uw harmonie kunt terugvinden.”

Geïnspireerd door unieke levenslessen, van geleerde lessen en van lessen die nog gaan komen, creëren we horloges die echt en puur zijn. Net als de meest memorabele mensen die je hebt ontmoet en zal ontmoeten gedurende je hele leven. Onze horloges bieden je een vorm van luxe, een luxe die je bijna kunt aanraken, maar kan nooit worden gedefinieerd. Want of het nu in het midden van de stad is of diep in de wildernis: het is van jou.

Ben je op zoek naar een horloge van Danish Design? Dan ben je op de webshop van Karesi Juwelier aan het juiste adres! De meest populaire horloges van Danish Design vind je op de Danish Design pagina van de webshop. De horloges op deze pagina variëren van prijs waardoor er altijd wel een geschikte optie voor iedereen tussen zit. Daarnaast verschillen de horloges ook in uitstraling en functies. Zo kan je voor een zilver of goud kleurige horloge kiezen, maar je hebt ook altijd de keuze uit zwarte horloges of klokjes die zilver zijn maar wel een gekleurde wijzerplaat hebben. Varieer zelf met het uiterlijk van jouw toekomstige design horloge en kies het horloge uit dat het beste bij jouw wensen aansluit! Een voordeel van de horlogesensieraden.com is dat deze items bijna altijd voorradig zijn, waardoor uw aankoop op werkdagen al binnen 24 uur na aankoop verzonden wordt. Zo geniet jij binnen een mum van tijd van jouw prachtige design horloge. Ben je na de aankoop toch niet helemaal tevreden? Geen probleem! In dit geval staan de medewerkers van Karesi Juwelier altijd voor jou klaar met het ruilen of retourneren van het item. Ook voor vragen kan je altijd contact opnemen met de juwelier. Service bij Karesi wordt namelijk geschreven met een grote S.

100% kwaliteit en gratis verzending

Profiteer van de scherpste prijzen.

HorlogesEnSieraden.com

Horlogesensieraden.com is onderdeel van Karesi (een juwelier uit Deventer) met een zeer ruim assortiment aan gouden en zilveren sieraden, premium horloges, trouwringen en luxe geschenken.

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo t/m Ma: Gesloten

Contact

Broederenstraat 41
7411 LB Deventer

E: info@horlogesensieraden.com
T: 0570 – 795 420

KvK: 53520181
Btw: NL001379390B11

© HorlogesEnSieraden.com — Juwelier uit Deventer