Gratis verzending vanaf €35,-

Fysieke winkel in Deventer

100% veilig afrekenen

“Better starts now” Citizen horloges nu bij Karesi Juwelier

Geen categorie

Better starts now, by Citizen

CITIZEN heeft geavanceerde tijdstelling met het idee dat de vervaardiging van horloges nog steeds verbeterd kan worden en dit sinds onze oprichting in 1918. Voor een duurzame werking en comfort aan de pols, om de grootst mogelijke nauwkeurigheid te bieden, zijn er geen grenzen op het gebied van innovatie en verbetering bij het creëren van een uurwerk voor iedereen ter wereld.

Eco Drive assortiment

In 1976 ontwikkelde CITIZEN het eerste analoge, licht gevoede horloge ter wereld. We noemden de technologie Eco-Drive. Met Eco-Drive, onze horloges genereren energie, zelfs in schemerige verlichting en lopen voor maanden, zelfs in het donker. We hebben horloges gemaakt met veelvoudige functies; horloges die kleiner, dunner en mooier zijn; horloges waar iedereen zich mee kan verhouden, zelfs de liefde. Als pionier op het gebied van lichttechniek verkennen we voortdurend nieuwe mogelijkheden voor de toekomst van polshorloges en produceren we horloges die mensen overal ter wereld inspireren.

Ben je op zoek naar een horloge van Eco Drive horloge van Citizen? Dan ben je op de webshop van Karesi Juwelier aan het juiste adres! De meest populaire horloges van Citizen vind je op de Citizen pagina van de webshop. De horloges op deze pagina variëren van prijs waardoor er altijd wel een geschikte optie voor iedereen tussen zit. Daarnaast verschillen de horloges ook in uitstraling en functies. Zo kan je voor een zilver of goud kleurige horloge kiezen, maar je hebt ook altijd de keuze uit zwarte horloges of klokjes die zilver zijn maar wel een gekleurde wijzerplaat hebben. Varieer zelf met het uiterlijk van jouw toekomstige horloge en kies het horloge uit dat het beste bij jouw wensen aansluit! Een voordeel van de horlogesensieraden.com is dat deze items bijna altijd voorradig zijn, waardoor uw aankoop op werkdagen al binnen 24 uur na aankoop verzonden wordt. Zo geniet jij binnen een mum van tijd van jouw Citizen horloge. Ben je na de aankoop toch niet helemaal tevreden? Geen probleem! In dit geval staan de medewerkers van Karesi Juwelier altijd voor jou klaar met het ruilen of retourneren van het item. Ook voor vragen kan je altijd contact opnemen met de juwelier. Service bij Karesi wordt namelijk geschreven met een grote S.

100% kwaliteit en gratis verzending

Profiteer van de scherpste prijzen.

HorlogesEnSieraden.com

Horlogesensieraden.com is onderdeel van Karesi (een juwelier uit Deventer) met een zeer ruim assortiment aan gouden en zilveren sieraden, premium horloges, trouwringen en luxe geschenken.

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo t/m Ma: Gesloten

Contact

Broederenstraat 41
7411 LB Deventer

E: info@horlogesensieraden.com
T: 0570 – 795 420

KvK: 53520181
Btw: NL001379390B11

© HorlogesEnSieraden.com — Juwelier uit Deventer