Gratis verzending vanaf €35,-

Fysieke winkel in Deventer

100% veilig afrekenen

Hou je sieraden in topconditie met Connoisseurs

Geen categorie

We gaan weer lekker met z’n alle naar buiten en daar horen uw mooie horloges en sieraden uiteraard ook bij. Met dit zomerse weer worden horloges, horlogebanden en uw sieraden ook meer aangetast door bijvoorbeeld transpiratie, geurtjes of bijvoorbeeld zoet, zout en zwemwater. Ons advies is daarom ook om uw horloges en sieraden goed en verantwoord bij te houden zodat deze ook in topconditie blijven en elke dag weer mooi zijn om met veel plezier te kunnen dragen. 

Reinig en onderhoud je gouden en zilveren sieraden op een veilige en verantwoorde wijze met bijvoorbeeld deze de doeken van Connoisseurs. Zonder bijkomende chemicalien en schoonmaakmiddelen. Hierdoor worden uw gouden en zilveren sieraden weer schoon en glanzen deze weer zo goed als nieuw.

Compact Jewelry Wipes. Wij werken enkel met professionele en verantwoorde merken zodat u altijd het beste resultaat hebt. Benieuwd naar ons assortiment? Kom langs in onze winkel of bestel de middelen van Connoisseurs eenvoudig online via onze webshop. Deze worden op werkdagen op dezelfde dag nog verzonden.

De doekjes zijn geïmpregneerd met een speciale reinigingsformule van Connoisseurs waarmee je op een verantwoorde wijze je gouden en zilveren sieraden kunt schoonmaken en kunt poetsen. Het doekje is zacht en zal daardoor hierdoor uw horloge niet beschadigen. Deze zijn handig per 12 in een doosje verpakt. Hierdoor erg makkelijk op te bergen en altijd makkelijk bij de hand.

Voor iedere sieraad
Elk sieraad van heel duur, tot heel erg goedkoop kan met dit onderhoudsdoekje worden onderhouden en worden gereinigd. Een makkelijk instrument om uw sieraden te reinigen. Ook erg gemakkelijk om net tussen de randen en de vervuilde schakels op een verantwoorde manier schoon te maken. U merkt direct het verschil zonder het gebruik van chemische producten waarmee u uw sieraden en eventuele laagjes kunt beschadigen.

100% kwaliteit en gratis verzending

Profiteer van de scherpste prijzen.

HorlogesEnSieraden.com

Horlogesensieraden.com is onderdeel van Karesi (een juwelier uit Deventer) met een zeer ruim assortiment aan gouden en zilveren sieraden, premium horloges, trouwringen en luxe geschenken.

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo t/m Ma: Gesloten

Contact

Broederenstraat 41
7411 LB Deventer

E: info@horlogesensieraden.com
T: 0570 – 795 420

KvK: 53520181
Btw: NL001379390B11

© HorlogesEnSieraden.com — Juwelier uit Deventer