Gratis verzending vanaf €35,-

Fysieke winkel in Deventer

100% veilig afrekenen

Op zoek naar sieraden?

Geen categorie

Wanneer je op zoek bent naar sieraden ben je bij Karesi Juwelier aan het goede adres! Bezoek de fysieke winkel in Deventer of breng een bezoekje aan de online winkel. Deze webshop biedt een groot assortiment aan sieraden en je hebt de items doorgaans enorm snel in huis! Sieraden van de bestsellers pagina worden binnen 24 uur na aankoop verzonden. Zo kan je zo snel mogelijk genieten van de ring, de armband of misschien wel het fotogeschenk dat jij zojuist hebt gekocht. Een groot voordeel aan online shoppen is dat je er je huis niet voor uit hoeft en dat je rustig vanaf de bank een keuze kan maken uit het ruime assortiment! Voor de liefhebber is het natuurlijk ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan de fysieke winkel. Deze bevindt zich in het prachtige Deventer en biedt jou gelijk een leuk dagje weg aan!

Voordelen van Karesi Juwelier

Wanneer je besluit om je sieraden bij Karesi Juwelier te kopen, of dat nou in de fysieke of de online winkel is, staan de medewerkers altijd voor jou klaar met de beste service! Op de webshop houdt dit in dat jouw items zo snel mogelijk verstuurd worden en in de winkel staan de beste medewerkers paraat om jou te helpen met het uitzoeken van trouwringen, aanzoeksringen, armbanden en nog veel meer! In tegenstelling tot sommige andere winkels staat Karesi ook met service klaar na de aankoop van een item. Wanneer er onverhoopt toch problemen blijken te zijn met jouw onlangs aangekochte sieraad helpt de juwelier jou met het zoeken naar een oplossing. Ook als er iets mis is met een online item zal er alles aan worden gedaan om zo spoedig een nieuw item naar jou op te sturen. Daar zijn de medewerkers van Karesi Juwelier enorm flexibel in. Wanneer je een grote en belangrijke aankoop doet, zoals een trouwring, moet je er namelijk wel 100% achter staan.

Sla je slag!

Of je nou op zoek bent naar armbanden, ringen, fotogeschenken, kettingen of oorbellen; bij Karesi Juwelier hebben ze het allemaal! Sla je slag via de webshop en ben er zeker van dat je de items zo spoedig mogelijk in huis hebt! Ideaal, omdat je op deze manier gewoon lekker op de bank kan blijven zitten. Natuurlijk ben je als klant ook altijd welkom in de fysieke winkel in Deventer. Wat je ook zoekt, bij Karesi Juwelier zit je zowel online als in de winkel helemaal goed! Sla vandaag nog je slag in de winkel of ga helemaal los op de bestsellers of outlet pagina van de webshop. Het assortiment van de juwelier is zo groot dat er altijd wel wat geschikts tussen zit. Verras een ander of verwen jezelf eens met een prachtig en tijdloos sieraad van Karesi!

100% kwaliteit en gratis verzending

Profiteer van de scherpste prijzen.

HorlogesEnSieraden.com

Horlogesensieraden.com is onderdeel van Karesi (een juwelier uit Deventer) met een zeer ruim assortiment aan gouden en zilveren sieraden, premium horloges, trouwringen en luxe geschenken.

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo t/m Ma: Gesloten

Contact

Broederenstraat 41
7411 LB Deventer

E: info@horlogesensieraden.com
T: 0570 – 795 420

KvK: 53520181
Btw: NL001379390B11

© HorlogesEnSieraden.com — Juwelier uit Deventer