Gratis verzending vanaf €35,-

Fysieke winkel in Deventer

100% veilig afrekenen

Koop de mooiste zilveren armbanden!

Geen categorie

Het kopen van de mooiste zilveren armbanden doe je bij Karesi Juwelier, online of in de fysieke winkel! Een zilveren armband is altijd een leuk cadeau om aan jezelf, een vriend, een vriendin of je geliefde te geven. Pak eens groots uit en geef zilveren armbanden van prachtige merken, zoals Van Mispelaar en Rebel & Rose. Deze armbanden zijn van extreem goede kwaliteit en tijdloos, waardoor ze jarenlang mee zullen gaan. Voor een groot assortiment aan de meest prachtige zilveren armbanden bij je zowel in de fysieke winkel als de online webshop van Karesi Juwelier aan het juiste adres!

Assortiment Van Mispelaar

Wanneer je een groot fan bent van de armbanden van het merk Van Mispelaar zit je bij Karesi helemaal goed! Het merk verkoopt verschillende armbanden, die door zowel mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. Kenmerkend aan de armbanden is dat de ontwerper vaak zilver met leer weet te combineren. Zo bestaan sommige armbanden bijvoorbeeld voor de helft uit leer, terwijl de andere helft uit zilver bestaat. Verrassend genoeg levert dit een prachtige armband op die zowel chique als casual gecombineerd kan worden. Voor grote liefhebbers van leer zijn er ook armbanden beschikbaar waar alleen het slotje uit zilver bestaat. De rest van de armband bestaat uit een vlechtwerk dat uit leer bestaat. Deze armbanden zijn net iets meer casual dan de armbanden die uit een combinatie van zilver en leer bestaan. Ook voor de klanten die juist een armband zouden willen kopen die volledig uit zilver bestaat, zit je met Van Mispelaar helemaal goed. De webshop bevat namelijk verscheidene armbanden die uit een vlechtwerk van puur zilver bestaan.

Assortiment Rebel & Rose

Een ander merk dat gespecialiseerd is in de verkoop van zilveren armbanden is Rebel & Rose. Net als Van Mispelaar is ook dit merk te vinden op zowel de webshop als in de fysieke winkel van Karesi Juwelier. De twee merken hebben enorm veel overeenkomsten, aangezien ze allebei leer met zilver weten te combineren. Zo verkoopt Rebel & Rose meerdere armbanden waarbij het slotje uit zilver bestaat en het vlechtwerk wordt uitgevoerd door middel van leer. Wederom zijn er ook voldoende opties beschikbaar voor klanten die geen fan zijn van leer. In die gevallen biedt het merk een aantal prachtige zilveren armbanden aan waaruit het vlechtwerk uit zilver bestaat en niet uit leer. Deze armbanden zijn met elke outfit te combineren en staan werkelijk prachtig, of je nou een casual outfit draagt of helemaal opgedoft bent voor een feestje. Wacht niet langer en verras jezelf of een geliefde met een prachtige zilveren armband van Van Mispelaar of Rebel & Rose, gewoon bij Karesi Juwelier!

100% kwaliteit en gratis verzending

Profiteer van de scherpste prijzen.

HorlogesEnSieraden.com

Horlogesensieraden.com is onderdeel van Karesi (een juwelier uit Deventer) met een zeer ruim assortiment aan gouden en zilveren sieraden, premium horloges, trouwringen en luxe geschenken.

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo t/m Ma: Gesloten

Contact

Broederenstraat 41
7411 LB Deventer

E: info@horlogesensieraden.com
T: 0570 – 795 420

KvK: 53520181
Btw: NL001379390B11

© HorlogesEnSieraden.com — Juwelier uit Deventer