Gratis verzending vanaf €35,-

Fysieke winkel in Deventer

100% veilig afrekenen

Verras je geliefde met een naamcollier!

Geen categorie

Naast de verkoop van verscheidene soorten en merken sieraden is Karesi Juwelier ook gespecialiseerd in de verkoop van naamcolliers. Dit zijn sieraden waarop de naam van jezelf of een dierbaar persoon staat. Op de webshop zijn er tot op heden alleen nog kettingen beschikbaar waarop een naam gezet kan worden, maar de bedoeling is om dit nog verder uit te gaan breiden. Het leuke aan de naamcolliers is dat elke naam erop gezet kan worden. Wanneer jij je naam nooit kon vinden aan een sleutelhanger in de speelgoedwinkel hoef jij je dus geen zorgen te maken. Elke naam kan op de naamcollier geplaatst worden!

Assortiment

Op dit moment bestaat het assortiment van de naamcolliers alleen nog uit kettingen, maar zelfs daartussen zijn er allerlei mogelijkheden beschikbaar! Ten eerste heb je de keus uit een gouden of zilveren ketting, geheel gebaseerd op jouw wensen als klant. Daarnaast zijn er verschillende lettertypes beschikbaar waarin de naam geplaatst kan worden. De meeste lettertypes hebben iets weg van een handschrift, wat de ketting nog persoonlijker en unieker maakt. Vervolgens kan je ook kiezen voor een naam alleen of de toevoeging van een extra element. Kies bijvoorbeeld een collier uit waarop jouw naam staat, samen met drie schattige hartjes onder jouw naam. Een andere mogelijkheid is het vergezellen van jouw naam met een teken voor oneindigheid. Nog leuker is om zowel jouw naam als die van jouw partner op de naamcollier te zetten, versierd door middel van een of meerdere hartjes. Zo tonen jullie de liefde aan elkaar en laten jullie blijken dat die liefde voor altijd is. Verder bepaal je ook zelf het soort ketting waaraan de naam gaat hangen. Kies bijvoorbeeld voor een langer exemplaar of ga juist voor een kortere. Wanneer je zelf al in het bezit bent van een geschikte hanger kan je ook alleen de naamcollier zelf kopen. Zo is er voor elk wat wils!

Aanschaffen van een naamcollier

Wanneer je eindelijk een besluit hebt genomen, gebaseerd op bovenstaande mogelijkheden, is het tijd om de naamcollier of colliers in je online winkelmandje te stoppen. Check voor de zekerheid nog even of de naam goed gespeld is om vervelende verrassingen te voorkomen. Wanneer de betaling is voltooid zal de verzending van de ketting enkele dagen in beslag gaan nemen. Ondanks dat de ketting helemaal gepersonaliseerd moet worden zal je het item alsnog binnen twee tot vijf dagen in huis hebben! Zo kan je zo snel mogelijk genieten van het kettinkje van de namen van jouw en je partner of kan je een ander verrassen. Het cadeau doen van sieraden is altijd leuk, maar het is nog leuker wanneer het een persoonlijk sieraad betreft, zoals een naamcollier. Laat je liefde of waardering voor een ander blijken door middel van dit unieke en mooie cadeau!

100% kwaliteit en gratis verzending

Profiteer van de scherpste prijzen.

HorlogesEnSieraden.com

Horlogesensieraden.com is onderdeel van Karesi (een juwelier uit Deventer) met een zeer ruim assortiment aan gouden en zilveren sieraden, premium horloges, trouwringen en luxe geschenken.

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo t/m Ma: Gesloten

Contact

Broederenstraat 41
7411 LB Deventer

E: info@horlogesensieraden.com
T: 0570 – 795 420

KvK: 53520181
Btw: NL001379390B11

© HorlogesEnSieraden.com — Juwelier uit Deventer