Gratis verzending vanaf €35,-

Fysieke winkel in Deventer

100% veilig afrekenen

Een aanzoek doen?

Geen categorie

Heb jij besloten om binnenkort samen met je liefje in het huwelijksbootje te stappen? Dan is de aanschaf van een aanzoeksring enorm belangrijk. Een aanzoek is namelijk pas compleet wanneer jij de ring om de vinger van je geliefde hebt geschoven en wanneer het ja-woord na die ene belangrijke vraag is gegeven. Of je nou op zoek bent naar een gouden of een zilveren ring en of deze wel of niet voorzien is van een steentje; bij Karesi Juwelier ben je altijd aan het juiste adres voor aanzoeksringen. De voorpret van het plannen van de bruiloft kan namelijk pas beginnen wanneer de ene geliefde de andere ten huwelijk heeft gevraagd door middel van een aanzoek, inclusief een aanzoeksring.

Assortiment aanzoeksringen

Het aanbod aan aanzoeksringen bij Karesi Juwelier is enorm groot. Het mooie aan deze aanzoeksringen is dat ze voorzien zijn van prachtige en echte diamanten. Hierdoor kan je geliefde absoluut geen nee kan zeggen tegen jouw romantische aanzoek! De ringen worden gemaakt van goud. Check van tevoren bij je geliefde wat zijn of haar voorkeur is als het gaat om de kleur en het materiaal van de ring. Sommige mensen maakt dit niks uit, maar anderen hebben een hele stellige voorkeur als het gaat om zilver of goud. Omdat de ringen een diamant bevatten geeft de website ook direct aan hoeveel karaat de diamant is. Zeker niet onbelangrijk om te weten als je overgaat op de aankoop van een aanzoeksring. Verder zijn de ringen in verschillende maten beschikbaar. Ook dit is belangrijk om van je partner te weten. Wanneer de ring toch niet helemaal de juiste maat is, kan deze snel en eenvoudig omgeruild of vermaakt worden.

Aanschaf van aanzoeksringen

Nadat je stiekem bij je partner hebt gecheckt of er een voorkeur voor kleur en materiaal van de ring is en welke maat de ringvinger heeft is het tijd om een ring uit te kiezen en in je online winkelmandje te stoppen. De medewerkers van Karesi Juwelier zullen direct voor jou aan de slag gaan om er zeker van te zijn dat jij je geliefde zo snel mogelijk ten huwelijk kan vragen. Natuurlijk zal de ring voorzien zijn van een mooi en luxe doosje om het aanzoek nog specialer mee te maken. Voor vragen of opmerkingen is het altijd mogelijk om contact op te nemen met de juwelier. Zij zullen je vragen zo goed mogelijk beantwoorden om ervoor te zorgen dat jij en je partner een prachtig en mooi aanzoek beleven met een magnifieke aanzoeksring van Karesi Juwelier! Zoals je wellicht al wel weet is een huwelijk zonder aanzoek namelijk niet compleet. De voorpret naar de echte bruiloft toe begint pas door middel van een aanzoek met een aanzoeksring!

Bij Briljant bent u aan het juiste adres voor sieraden met briljant geslepen diamant!

De Briljant collecties worden in de ateliers van Briljant vervaardigd door de meest vakbekwame ontwerpers, diamantzetters en goudsmeden. Zij creëren de meest stijlvolle sieraden van goud en diamant. Voortdurend zijn ze op de meest innovatieve manieren bezig met de ontwikkeling van nieuwe sieraden.

Bezoek gerust eens de webshop van Briljant en laat u inspireren door de collecties!

100% kwaliteit en gratis verzending

Profiteer van de scherpste prijzen.

HorlogesEnSieraden.com

Horlogesensieraden.com is onderdeel van Karesi (een juwelier uit Deventer) met een zeer ruim assortiment aan gouden en zilveren sieraden, premium horloges, trouwringen en luxe geschenken.

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo t/m Ma: Gesloten

Contact

Broederenstraat 41
7411 LB Deventer

E: info@horlogesensieraden.com
T: 0570 – 795 420

KvK: 53520181
Btw: NL001379390B11

© HorlogesEnSieraden.com — Juwelier uit Deventer